Idag blir det filmkväll med de tre musketörerna! ♥





Vanessa Carlton!

Jag såg på mtv en gång ( typ bara en) när jag var liten. Då var det en låt där som jag tyckte var jättebra! Men... Jag visste inte vad den hette. Sen glömde jag av hur den gick fast jag kom ihåg att under låten åkte hon runt med ett piano.

Nu! Jag hörde en låt på radion och något fick mig att skriva ner namnet på den. Jag kollade på youtube och... Det är den! Att jag har hittat den! Efter många år... Men ändå!

Så här kommer den! Den är jättefin!


...

Kommande vecka kommer inte bli kul!

Imorgon spanska prov!
På tisdag ska man laga mat själv! Och jag som är så dålig på det :(
På onsdag skall jag och Kajsa redovisa vårt No arbete (som vi jobbade på i över 5 timmar i torsdags! vi var seriösa hela tiden)
På torsdag... Den dagen är faktisk inte så hemsk! :D
På fredag So prov!!! :S
På lördag... Jag fyller år!!!
På söndag, vi ska till Ikea!

Okej 4 av 7 är hemska dagar.


Den här jag gjort helt själv! Så fin! hahahahah :)

Glad alla ♥ dag! :D


Vampire's assistant! ♥


Jag vill ju bara se den!!! NU! Har väntat i nästan ett år! Det känns så! Orättvis att vissa länder fick se redn i oktober! :( Vårt land ligger närmare Irland än USA. (Irland är böckernas författares hemstad!) Okej ett dåligt argument, men jag vill se nu! Och nu verkar premiären vara uppskjuten två hela veckor!!!. Den skulle ju ha premiär nästa vecka! åååååå........ :( Får vänta två veckor extra. Flyttad från 12 > 27 :(

Slappdag! efter skolan...

Idag har jag slappat framför tv:n! Jätte skönt! Det var ett tag sen nu. Men ändå har jag suttit och grubblat, inte kunna slappna av. Varför? Nej, det vet jag inte riktigt. Kanske pågrund av allt det jag borde göra egenligen...

Jag har även gjort kokos toppar i ett svep! Kan ju inte säga bakat för det var ju bara att blanda ihop lite stuff. Det var ju superenkelt!
Väldigt goda! Vet inte om jag har ätit kokostoppar innan.

Kajsa skämde ut sig lite idag i skolan ♥. Behöver väl kanske inte nämna det hahahahah.

Jag började kolla på en skräckfilm men pappa ville kolla på sport och det var nog bara bra för det var lite hemskt att kolla på det själv ^^ Tänk om jag inte somnar ikväll!?

Det gick inte att lägga in på bloggen innan :(. Det gick inte ens att logga in... Därför kommer inlägget nu! :D


Jag och Zorro mysar!


Min lille myse mise! ♥

Fast det ser lite motvilligt ut!

Snö! ♥

Idag har vi fått våra klasskläder! Jag och therese har rosa tröjor, kanske Mathilda med ( vet inte!) resten har svarta.
Jag och Kajsa har grå byxor... Med Namn på, på mina står det FRIDAY. :)
Jag hade klart för mig att det var mycket snö ute, men jag blev chockad när jag gick till bussen i morse. Pappa hade skottat, och det kändes som att gå i tunnlar. Några kom inte till skolan för de hade fått för sig att bussarna inte gick (?) Det är ju bara i Halmstad! Så några försökte övertala Jörgen att flytta matteprovet men det blev idag ändå. Jag tror det gick ganska bra. :D





Det är inte lätt att se hur mycket snö det faktiskt är!









En liten julgran! ♥


Okej, vissa kanske inte tycker att det är mycket snö, men för mig är det det! Jag har aldrig sett så mycket snö i "byn" i mina 16 vintrar!




Klass kläderna! Väldigt stora! Skulle beställa mindre men blev ständigt varnad om hur mycket de krymper i tvätten, Jag får väl se hur de blir!

Mmm... Marabou!

Åååååh! Jag blev så sugen på choklad! Och minns när jag vann ( typ för första gången i mitt liv) En marabou på Liseberg. Och det var ingen liten heller!

Bara 2 kg :9




Åå så gott!

Längdskidor!

Idag har vi tagit en tur till Åkulla bokskogar för en heldag med längd skidor. Lärarna sa att de skulle bli kallt så jag hade väldigt mycket kläder på mig. I början var det väldigt varmt. Men sen kom vi till en "korsning" mellan två vägar och blev tvungna att välja 5 kilometer eller 2,5. Vi tog 5 kilometern efter ett långt övervägande. Det var på en stig i skogen mycket av tiden så det var inga spår. Men några klasskamrater hade åkt precis innan oss och spårat. Det var svårt att ta sig fram men vi var extremfall. Clara trillade väldigt ofta. Och det tog oss över en timme att komma fram. Det var jobbigt men väldigt roligt! Särsilgt i en neförsbaken utan spår. Där Kajsa åkte in i en "ismur" istället för att åka över den, det såg väldigt roligt ut när hon stupade framåt. Och i samma backe trillar Clara tre, fyra gånger på väg ner hahahah. I nästa backen gjorde jag samma som Kajsa.

Synd att inte du kunde följa med Lina :(  krya på dig!




Ni får ursäkta bildkvaliteten. Glömde kamera och har inte så bra mobilkamera...





Åkulla skog! Det var precis vid lastbilen mitt i skogen som påminnde om den i Jeepers Creepers

omotiverad :(

Nu har jag gjort matte och även facebook bla. heheheh. Har just nu fastnat i matten och jag ör inte riktigt motiverad att fortsätta :(.



Här myser jag och Zorro


Thailandsbilder

Här kommer den efterlängtade "Thailina" bilden Lina!





Thailina @ Railey west beach



Och en hund som Clara tyckte var söt


Hunden tryckte ner nosen i krabbhål hela tiden, Jättegulligt!♥




hemma igen!

Kom hem från skolan vid tre. Har nu ätit och slappat lite vid datorn.
Näpen verkar inte fullt så jobbiga som jag trodde att de skulle bli.  (skönt)
Gympan var rent ut sagt livsfarlig! Vi höll på med den där stora pilates bollen och skulle göra mål med den. Men jag höll mig undan efter minnena från den förra när Belinda flög in i väggen med huvudet före och Samuel flög in i målstolpen när han försökte förhindra mål. Idag var det Marcus (gul) och Martins tur. Marcus gick till attack och bollen flög upp i luften och de åt två olika håll. Såg kul ut, men jag blev chockad och pep tror jag. Kajsa as gravade ju såklart medans jag och Clara höll för munnen och undrade hur det gick. Men ingen allvarlig skada skedd, eller iallafall låtsades de inte om det...

Nu skall jag börja med matte parallet med datorn.




Måndag!



Nu är jag redo för en lång och tråkig måndag. Idag skall vi ha genomgång inför de nationella svenska proven som börjar nästa vecka! Hjälp! Det kommer hela dagens förmiddag att gå åt till.
Sen blir det 1 timme spanska eller 40 min vet inte riktigt :/
Sist har vi gympa, inget favorit ämne precis :(.

När jag kommer hem får jag jobba med matten eftersom vi har prov på onsdag och ingen lektion innan dess. Men det skall inte bi så farligt.


RSS 2.0